• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Bas Bastiaans

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Bas Bastiaans?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Bas Bastiaans

GRATIS VERZENDING VANAF € 50,00

Je bent hier:

Carnaval stoffen ,Thema stoffen en Feest stoffen

Bent u op zoek naar stof voor een van mooiste dagen van u leven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen mooie satijn stof, zijde stof of feeststoffen.

Houdt u ook zo van carnaval en andere feesten? Carnaval is voor iedereen, of je dit nou viert in b.v. Oeteldonk, 't Krabbegat ,t Malse Arckeldurp, of in het mooie zuiden van het land in Limburg je Out fit die je hebt gemaakt is uniek! Bekijk onze ruime assortiment aan stoffen online of kom langs in onze 1000m2 Stoffenwinkel of voor kant en klare kleding bezoek onze 2e winkel, Feest en Thema met ruim 600m2 aan winkel plezier in Ammerzoden. De koffie staat klaar en gratis parkeren voor de deur.....Met de carnavalsstoffen van Bas Bastiaans heeft u hét ingrediënt in huis voor het perfecte carnavalskostuum! Optocht loopgroep of opstoet? Voor uw gehele carnavalsclub in Oeteldonk of Mestreech, Theebuikenlan of Striepersgat. Komt er een andere feestelijke gebeurtenis aan? Een feestje met een thema bijvoorbeeld, zoals een hawaii feest of piraten feest? Met de feest, verkleed en carnavalsstoffen van Bas Bastiaans heeft u voor elk feestje de juiste stoffen in huis. Bekijk al onze carnavalsstoffen online of bezoek onze winkel in Ammerzoden.

Heeft u geen tijd om verkleedkleding zelf te maken, snuffel dan snel door naar onze feest en thema winkel. en bekijk de thema kleding en accessoires, slingers ballonnen en andere benodigheden om u themafeestje compleet te maken online https://www.feestthemawinkel.nl/index.php?id=36Carnaval is voor iedereen, of u dit nou viert in b.v. Oeteldonk, 't Krabbegat ,t Malse Arckeldurp, of in het mooie zuiden van het land in Limburg je Out fit die je hebt gemaakt is uniek!

Bekijk onze ruime assortiment aan stoffen online of kom langs in onze 1000m2 Stoffenwinkel of voor kant en klare kleding bezoek onze 2e winkel, Feest en Thema met ruim 600m2 aan winkel plezier in Ammerzoden. De koffie staat klaar en gratis parkeren voor de deur.....Houdt u ook zo van carnaval en andere feesten? Met de carnavalsstoffen van Bas Bastiaans heeft u hét ingrediënt in huis voor het perfecte carnavalskostuum! Komt er een andere feestelijke gebeurtenis aan? Een feestje met een thema bijvoorbeeld? Met de feest, verkleed en carnavalsstoffen van Bas Bastiaans heeft u voor elk feestje de juiste stoffen in huis. Bekijk al onze carnavalsstoffen online of in de winkel.

Heeft u geen tijd om verkleedkleding zelf te maken, snuffel dan snel door naar onze feest en thema winkel. https://www.feestthemawinkel.nl/index.php?id=36